Peugeot 208 Active+

Hvad er inkluderet i tilbuddet

2.399 kr./md.

Lav attraktiv udbetaling 4.999 kr. Den månedlige pris gælder ved 24 måneder.

Forsikring, grøn ejerafgift og service

Alt er inkluderet i dit abonnement.

Inkl. 18.000 km om året

Højt antal kilometer inkluderet i prisen.

Vælg Peugeot 208

Vælg bil med ro i maven

Vælg bil med ro i maven

ÅRETS BIL I EUROPA

 • Apple CarPlay
 • LED - forlygter
 • P-sensor, bag
 • Isofix beslag 2 stk.
 • Peugeot i-Cockpit®
 • 7" touchskærm
 • Varme i forsæder
 • Fartpilot/-begrænser
 • El-sidespejle m. varme
 • Manuel gear
 • 18.5 km/l

  og meget mere

FORDELE VED BILABONNEMENT

Lav førstegangsydelse

Vi vil give flere muligheden for at køre i en ny og sikker bil.

Alt er inkluderet

Både service, forsikring og afgift. Du skal kun sørge for brændstof.

Intet værditab

Du slipper for at tænke på værditab. Når du vælger at opsige dit abonnement, afleverer du blot bilen retur, med 30 dages varsel.

Alt du skal tage stilling til er, hvor længe, du vil have glæde af din bil

Du har altid friheden til forlænge dit abonnement, hvis du ønsker at beholde bilen i længere tid.

FørstegangsydelsePris inkl. forsikring, grøn ejerafgift og serviceKilometer pr. år
4.999,-3 mdr. 2.999.-18.000 km.
4.999,-6 mdr. 2.899,-18.000 km.
4.999,-12 mdr. 2.699,-18.000 km.
4.999,-24 mdr. 2499,- 18.000 km

Sådan opretter du et bilabonnement

Hos Bilabonnement kan du holde bil uden at bekymre dig om betaling af forsikring, grøn ejerafgift, vedligeholdelsesudgifter med mere. Hos os betaler du én samlet månedlig ydelse, der dækker det hele og lader dig køre afsted med tryghed.

Ligeså let som dit streaming-abonnement

Et bilabonnement passer perfekt ind i en hverdag og en husholdning, hvor man har rigeligt at se til, og hvor udgifterne gerne må køre så gnidningsfrit og automatisk som muligt. Et bilabonnement er ligeså simpelt som dit streaming-abonnement. Når det er oprettet, skal du ikke bekymre dig om noget.

Læs mere om bilabonnement her

*Mindste abonnementsperiode er på 3 måneder. Den viste model er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay forudsætter iPhone 5 eller nyere. Prisen er inkl. moms. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Tilbuddene gælder så længe lager haves. Bilabonnement A/S forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Der henvises i øvrigt til Bilabonnement A/S’ generelle betingelser her.

Betingelser for Prisgaranti på Danmarks billigste Peugeot 208 Active+ 75 hk benzin

Prisgarantien gælder Peugeot 208 Active+ 75 hk benzin på det aktuelle tidspunkt. Vores prispolitik gælder kun tilbud på sammenlignelige modeller med sammenligneligt udstyrsniveau. Modellen, der indgår i tilbuddet, skal være fabriksny og identisk med samme modelklasse (B-segment) ift. prisen på tilbuddet fra Bilabonnement. Indholdet i den samlede ydelse skal derfor være identisk, hvad angår længden på abonnementet, grønne afgifter og forsikring. Tilbuddet skal være gældende, og skal fra det konkurrerende firma kunne dokumenteres med et skriftligt tilbud hvorpå dato, pris og vilkår tydeligt fremgår. Den samlede ydelse skal kunne leveres fra den konkurrerende virksomhed på købstidspunktet. Rabatter hos konkurrerende udbydere, eks. bonus, medlems- og kundeklubrabatter, er ikke omfattet. Lagersalg, kø-tilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagstilbud, timetilbud, lokale tilbud, åbningstilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl etc. er ikke omfattet af prispolitikken. Vilkårene gælder både privat- og erhvervskunder, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Bilabonnement forbeholder sig ret til at ændre i konceptet og tilhørende betingelser - til enhver tid og uden varsel.