Hvorfor vælge et bilabonnement

Et abonnement hvor alt er inklusiv

Hos Bilabonnement kan du holde bil uden at bekymre dig om betaling af forsikring, grøn ejerafgift, vedligeholdelsesudgifter med mere. Hos os betaler du én samlet månedlig ydelse, der dækker det hele og lader dig køre afsted med tryghed.

Bilabonnements mission er at gøre det let for vores brugere at holde bil. Hvis du oplever udfordringer med bilen under din abonnementsperiode, står vi klar til at hjælpe. Vi arbejder sammen med nøje udvalgte partnere, som er med til at sikre dig en god og nem service, hvad enten det omhandler forsikring eller vedligehold af bilen.

Fordelene ved Bilabonnement

6 gode grunde til at have bil på abonnement

Alt er inkluderet

Både service, forsikring og afgift. Du skal kun sørge for brændstof.

0 kr. i førstegangsydelse

Det kan ikke gøres meget billigere.

Fleksibilitet i pris og binding

Pris og binding hænger sammen, og giver en vis fleksibilitet. Jo længere binding, jo billigere pris.

Loyalitetsrabat

Foretrækker du fleksibiliteten ved en kortere bindingsperiode, men beslutter at fortsætte abonnementet efter periodens udløb, vil din pris automatisk blive nedjusteret. Det kalder vi loyalitetsrabat.

Intet værditab

Du slipper for at tænke på værditab. Når du vælger at opsige dit abonnement, afleverer du blot bilen retur, med 30 dages varsel.

Afleveringsforsikring

Ønsker du en øget tryghed ved tilbageleveringen af din bil, har du mulighed for, at tilvælge en afleveringsforsikring.

Et bilabonnement passer perfekt ind i en hverdag og en husholdning, hvor man har rigeligt at se til, og hvor udgifterne gerne må køre så gnidningsfrit og automatisk som muligt. Et bilabonnement er ligeså simpelt som dit Netflix-abonnement. Når det er oprettet, skal du ikke bekymre dig om noget.

Nedenfor har vi listet vores mest populære modeller - klik her for at se vores store udvalg af personbiler