Om Bilabonnement

De første abonnementsbiler blev leveret fra Bilabonnement i efteråret 2016, og siden da har vi haft over 4.000 kunder igennem forretningen. Vores forretning er at korttidsudleje biler til kunder i Danmark uden alle de bekymringer der normalt kan følge med et bilejerskab.

Alle vores biler er leaset af Nordania, som er Danmarks største leasingselskab med over 30.000 kørende leasingbiler.

Vi er 8 ansatte hos Bilabonnement, som dagligt gør en ekstra indsats for at vores kunder skal have en god oplevelse. I vores kundeservice sidder Lasse og Laura klar til at hjælpe dig som kunde.

Hvem står bag?

Bilabonnement ejes af nordens største bilimportør - Interdan. Importøren blev etableret i 1950’erne. og sælger over 80.000 nye biler om året af mærkerne Citroën, Opel og Peugeot. Der arbejder over 500 ansatte i koncernen som omsætter for ca. 10 milliarder kr. om året. Læs mere om Interdan her.

Hvor er jeres kontor?

Vi er for nyligt flyttet til nye lokaler beliggende Slotsherrensvej 411c i Rødovre. Vores administration sidder på første sal i bygningen, og i stueplan har vi fået et stort showroom hvor vi sælger nyere brugte biler samt et mindre værksted til klargøring af biler

Læs hvad medierne skriver