Opbevaring af dine oplysninger

For at sikre os at behandlingen af oplysninger hos os sker på en sikker måde, er det kun specielt godkendte personer hos Bilabonnement som har tilgang til informationen du giver os.

Adgangen til information er sikret med adgangskontrol og password. Vi benytter os af avanceret teknologi for at forhindre at uvedkommende kommer ind i vores systemer.

IP-adresse

For at kommunikere med andre computere på Internettet, skal din computer have en IP-adresse. Denne adresse benyttes som identifikation af din computer, når den kommunikerer med andre computere på nettet. I det du går ind på bilabonnement.dk vil du efterlade din IP-adresse. IP-adressen bliver brugt til at vise det rette indhold på hjemmesiden til rigtige modtager.

Bilabonnement registrerer din IP-adresse når du bruger vores hjemmesider. Bilabonnement knytter ikke disse oplysninger direkte eller indirekte til dig som bruger. Den tid du bruger på vores sider bliver logget, men du er anonym for os. Vi bruger også disse oplysninger til at administrere og vedligeholde vores hjemmeside. Det gør det mulig for os at udarbejde endnu bedre og mere brugervenligt information og tilbud.